Tarieven


Een homeopathisch consult voer ik uit in mijn praktijk in Ambt Delden of op locatie  (bij jou thuis) (zie ook pag Werkwijze). Wil je korting op een consult? Op deze pagina vind je meer informatie over de kortingsmodule.

Let op: voor bedrijven gelden andere tarieven; e.e.a. is afhankelijk van de te maken afspraken, afstand, grootte van het bedrijf, enzovoort.

Eerste homeopathisch consult € 85,00
Homeopathisch vervolgconsult € 47,50
Telefonische update € 10,00
Werkzaamheden buiten praktijktijden, weekeinden en feestdagen* € 20,00 +
Reiskosten per km € 0,25
Losse training aquatrainer € 30,00
10-rittenkaart aquatrainer € 270,00

*Voor werkzaamheden buiten de normale praktijktijden (08.00-17.00) wordt een toeslag van € 20,00 gerekend.

Genoemde tarieven zijn inclusief BTW.

In het begin van een behandeling zijn er diverse telefonische overlegmomenten nodig om de juiste dosis en frequentie van het homeopathisch middel vast te stellen; telefonische updates in de eerste twee weken na het consult zijn bij de consultprijs inbegrepen. Mochten er na deze twee weken extra updates nodig zijn dan worden deze in rekening gebracht tot een maximum van € 40,00 per maand.

Wil je een afspraak verzetten? Dat kan. Voor afspraken die echter niet 24 uur van tevoren telefonisch worden verzet of geannuleerd, wordt 50% van het tarief in rekening gebracht.

Nota’s worden per mail toegestuurd. Je hoeft het consult dus niet contant te voldoen. Wil je graag met je  pinpas betalen, dat kan ook. Wil je een nota per post; dat kan maar dan wordt een bedrag van € 5,00 aan administratiekosten in rekening gebracht.

 

…”In de eerste plaats is het welzijn van Django enorm verbeterd, maar ook voor mij als eigenaar van een hond scheelt het enorm in de portemonnee”. 

Kortingsmodule

  • Heb jij binnen jouw gezin 2 dieren die je tegelijk homeopathisch door mij wil laten behandelen, dan krijg je € 10,- korting per consult. Start je op een later moment met je 2e dier een homeopathische behandeling, dan geldt de korting alleen voor het  2e dier.

Reiskosten

Voor de berekening van het aantal kilometers gebruik ik de routeplanner van de ANWB (snelste route). Rechts op deze pagina staat deze al voor je klaar; je hoeft alleen nog maar je eigen gegevens in te vullen.

Vergoeding

De aan­vul­lende verzek­er­ing van Reaal Dier & Zorg (voorheen Proteq) ver­goedt home­opathis­che behan­delin­gen tot € 200,00 per verzekeringsjaar. Ben je daar verzekerd, laat het mij dan weten.

Beroepsaansprakelijkheid

Ik ben aangesloten bij de BKHD en werk volgens gekwalificeerde richtlijnen. Daanaast ben ik via deze beroepsvereniging verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid en ben ik gehouden aan de van toepassing zijnde algemene voorwaarden.

Meer weten?

Ik ga graag in op jouw vraag!

C o n t a c t »